Noblesse 625

Fins det noe bedre enn å våkne en tidlig sommermorgen, kjenne sola varme og høre vannet kjærtegne båtsiden? Noblesse 625 har 2 + 1 gode overnattingsplasser og de løsningene du trenger for en vellykket sommerhelg.

Noblesse 625 er vår minste daycruiser, men gir deg likevel stor båtfølelse. Listen over standardutstyr er lang, og du kan i tillegg velge en rekke praktisk tilleggsutstyr som toalett og innfellbart kokebluss.

Et lite utvalg av Noblesse 625 unike innhold…

Godt utstyrt. Dette er kanskje den best utstyrte daycruiseren i denne størrelsen. Båten er detaljrikt innredet og har bl.a. en skyvedør i mørk gjennomsiktig plexi. Denne båten er bygget på akkurat samme måte som de større daycruiserene fra Nordkapp og har alle de samme fordelene.

Design. Noblesse 625 er en riktig designperle. Den skiller seg ut fra andre båter og har høstet mange lovord fra journalister og kunder.

Praktisk. Til tross for størrelsen er kabinen i denne båten romslig. Her er det plass til å sove 2+1. I tillegg kan båten utstyres med et praktisk elektrisk vanntoalett med egen septiktank.

Er dette båten for deg?

Send oss en henvendelse, finn din nærmeste forhandler eller ring 69 10 45 30, så hjelper vi deg videre - helt uforpliktende, selvfølgelig.

Send oss en henvendelse ›

Jeg ønsker å vite mer! Kontakt meg for en uforpliktende samtale.

Ønsker du mer inspirasjon?

Bestill brosjyre for Nordkapp Noblesse 625 ›

Om Noblesse-serien

Noblesseserien består av tre daycruisere med tradisjonell sovekabin under dekk. Her får du en komplett dagsturbåt med gode muligheter for overnatting. Båtene kan leveres med et stort utvalg av ekstrautstyr, hvorav elektrisk toalett ofte blir valgt. En stor og funksjonell kalesje leveres som standardutstyr og gjør båten til en perfekt turbåt.

Se flere bildegallerier på Flickr ›

Designer's note

«En fleksibel innredning i cockpit gjør båten anvendelig for mye mer enn soling, bading og fiske. Som hyttebåt vil den helt klart havne i kategorien for viderekommende. Den lekre vindskjermen er trukket langt frem og gjør cockpit stor. Sidevinduene i vindskjermen er likevel trukket langt bakover, slik at de gir god skjerming for vær og vind».
 
- Espen Thorup, designer Nordkapp Noblesse 625

Fakta - Noblesse 625

Viktige mål og dimensjoner

Lengde: 620 cm
Bredde: 230 cm
Vekt med motor: 1250 kg
Drivstofftank: 158 liter
Sitteplasser: 7 personer
Anbefalt motor: 115 - 150 HK

Best utstyrt i sin klasse?

Listen over standardutstyr inkluderer blant annet:

  • Dreggluker
  • Bærbart toalett
  • Vannskistang
  • 12V uttak
  • Securmark båt/motor
  • Fortøyningspakke
  • Kalesje
  • Solpute
  • Hydraulisk styring
  • Elektrisk lensepumpe
© 2018 Nordkapp Boats. Umbraco CMS fra MarkedsPartner