Raffinerte linjer, smarte løsninger og god bredde som gir ekstra plass har gjort Enduro 605 til en favoritt i skjærgården. Med enkel tilgang, høyt fribord og god stabilitet er den en praktisk skjærgårdsjeep med fokus på sikkerhet. Inkluderer du kjørekalesje for 2–4 personer gir Enduro 605* deg hverdagsbruk hele sommeren i tillegg til å gi deg en perfekt båt for de varme sommerdagene. Kjøleskuff, stereo og solseng* i baugen gjør at båten fungerer godt for korte turer, eller lengre dagsturer. Enduro 605 er din døråpner til gode sommerminner og en sommer på sjøen.

En av de sprekeste skjærgårdsjeepene på markedet.
Et sportslig skrogdesign er med på å forsterke den gode kjørefølelsen du får i en Enduro 605. Det er et lettplanende skrog, med god balanse og vektfordeling, noe som gir deg stødige og kontrollerte egenskaper i lett og grov sjø.

Smarte løsninger er signaturen i Enduro 605.
Båtens «butte» baug, gir den en bred baugluke som gir enklere og sikrere ombordstigning. Luken er dessuten konstruert slik at du kan nå tauet fra cockpiten, uten å åpne luken!
Nordkapp har løst utfordringen med fendere på en unik måte. Alle fire fenderne ligger i tilpassede kasser i sidene slik at de ikke tar opp unødvendig lagringsplass. Faste kroker gjør at man med ett enkelt håndgrep hiver fenderen over rekken.
Enduro 605 er utstyrt med både standardutstyr og ekstratutstyr som gir deg en behagelig sommerdag på sjøen fylt av komfort. Den store solsengen i baugen (ekstrautstyr) er et av favorittområdene på 605, denne blir fort populær bådeblant store og små.
Skroglengde
608 CM
Bredde
220 CM
Vekt uten motor
915
Høyde på båt
184 CM
Tankkapasitet
122 L
Maks. motor
175 HK
Stammelengde
Lang
Maks antall personer
7
CE-kategori
C
Pris fra
kr 440 100
12V strømuttak
Badestige
Baugkrok
Brannslukker
Dreggluke akter
Dreggluke baug
Elektrisk lensepumpe
Fortøyningspakke
Høy syrefast rekke/pulpit
Kalesjegarasje
Konsolltrekk
LED-brytere
Manuell lensepumpe
Navigasjonslys
Putesett
Securmark (tilgjengelig kun i Norden)
Setetrekk
Vannski-mast

Highline

Garmin 923 XS
Kjøleskuff
S-Deck

Highline +

Fusion MS-RA210 u/DAB
Garmin 923 XS
Garmin innvendig svinger
Høytalere 2 stk.
Kjøleskuff
S-Deck
Solseng

Galleri

Video

Snarveier