Den første tanken som slår deg når du går ombord i Noblesse 605 er hvor stor båten oppleves. Dette er en båt med fokus på smarte detaljer. Skroget er det samme som på de prisbelønnede Enduro/Avant 605-båtene, med en dyp V-bunn gir båten myk og komfortabel gange selv om det er litt bølger. Veldig enkelt endres cockpiten fra en tradisjonell cockpit med rett akterbenk, til en cockpit med to solsenger, eller til sitteplasser som i en U-salong. Alt er tilrettelagt og gjør cockpiten svært fleksibel. Det finnes også flere store stuverom som betjenes fra siden, og båten har veldig lett adkomst ombord. Kabinen er stor nok til overnatting, men gjør også nytten som ekstra lagringsplass eller som oppholdsrom for de minste i familien.

En kjøreglad daycruiser.
Skroget på Noblesse 605 er det samme som på de prisbelønnede Enduro/Avant 605 båtene. En dyp V-bunn gir båten myk og komfortabel gange selv om det er litt bølger. Designeren Espen Thorup har virkelig gitt båten en cockpit som skiller seg ut for båter i denne størrelsen.

Praktiske løsninger gir deg skreddersydd opplevelse.
Noblesse 605 gir deg følelsen av skreddersøm, rett og slett ved å gi deg praktiske løsninger som forvandler cockpit. Veldig enkelt endres setene fra en tradisjonell cockpit med rett akterbenk, til en cockpit med to solsenger, eller til sitteplasser som i en U-salong. Dette gjør at du får maksimalt ut av svært fleksibel.
Det finnes også flere store stuverom med veldig lett adkomst ombord. Her har du lastelukene som håndteres fra siden, noe som gir en enkel og praktisk tilgang. Mellom fører- og passasjersetet er det en stor luke i dørken med plass til det meste.

Romslig kabin gir overnattingsmuligheter.
Kabinen er stor nok til overnatting, men gjør også nytten som ekstra lagringsplass eller som oppholdsrom for de minste i familien. Kabinen kan skilles fra cockpit ved å trekke ned døren som er laget som en solid rullegardin.


Skroglengde
608 CM
Bredde
220 CM
Vekt uten motor
900
Høyde på båt
160 CM
Tankkapasitet
122 L
Maks. motor
175 HK
Stammelengde
Lang
Maks antall personer
7
CE-kategori
C
Pris fra
kr 496 600
12V strømuttak
Badestige
Baugkrok
Brannslukker
Bunnplugg
Cockpit-bord
Dreggluke akter
Dreggluke baug
Elektrisk lensepumpe
Fortøyningspakke
Høy syrefast rekke/pulpit
Kalesjegarasje
LED-brytere
Manuell lensepumpe
Navigasjonslys
Putesett
Securmark (tilgjengelig kun i Norden)
Vannski-mast

Highline

Garmin 923 XS
Kalesje
Kjøleskuff
S-Deck
Solseng

Highline +

Fusion MS-RA210 u/DAB
Garmin 923 XS
Garmin innvendig svinger
Havnepresenning
Høytalere 2 stk.
Kalesje
Kjøleskuff
S-Deck
Solseng

Galleri

Snarveier