Vrengen Maritime ønsker deg velkommen til sin stand på Tønsberg Boat Show 2022

Endelig er starten på båtsesongen her, og i Tønsberg kickstartes det med Tønsberg Boat Show, helgen 29. april til 1. mai. Se flere av Nordkapp-modellene utstilt og nyt vårsola langs bryggen i Tønsberg sentrum!

Tønsberg Boat Show er en populær utendørsmesse, med mange båter i sjøen og dermed muligheten for å se båtene i sitt rette element. Nordkapp-forhandleren Vrengen Maritime er selvfølgelig på plass med flere Nordkapp-modeller, som du kan titte nærmere på:

  • Nordkapp Avant 605 (se mer av båten her)
  • Nordkapp Noblesse 605 (se mer av båten her)
  • Nordkapp Airborne 7 (se mer av båten her)
  • Nordkapp Airborne 8 (se mer av båten her)

 

Tradisjonen tro blir det mange utstillere med flotte båter, arrangementer og show  på vannet. I Tønsberg har det vært messe siden 1992, noe som gjør at Tønsberg Boat Show har blitt et trivelig bybilde i mai hvert år. "Vi gleder oss skikkelig til å treffe alle sammen på Tønsberg Boat Show igjen, etter to år med korona", sier Jørn Hennig, daglig leder hos Vrengen Maritime. "Vi stiller derfor ut godt med båter fra Nordkapp og satser på flott vår-vær og super stemning på Brygga", avslutter han.

Tønsberg Boat Show har underholdning for både store og små, og Redningsselskapet stiller med Elias redningsskøyte som vil være tilstede og kjøre korte båtturer for de minste lørdag (12-14) og søndag (13-16).

 

Vi gleder oss til å treffe dere i Tønsberg 29 april til 1 mai!